sábado, 18 de octubre de 2008

Reunió 5 – L’optimisme al punt (7 d’Octubre)

Assistents: Lila, Roger, Gabriel, Manel

El tema central ha estat relacionat amb la crisis existent actualment, l’optimisme i el pessimisme, s’ha conclòs que no s’avança amb les males noticies (amba aquestes es tendeix a la maledicció autocomplerta). S’ha parlat sobre el ‘mite del 29’, la crisis de valors, la destrossa del sistema des de dins (moviments altermundistes)...

Es va comentar que amb informació verídica, sobretot si és a partir de personatges de referència, es pot combatre la por que es troba massa present en aquestes situacions (Roger) i que poden provocar problemes de confiança que afecten el sistema. Per tant, s’ha comentat la importància que tots els elements aportats per l’associació siguin positius i amb certa riguorositat. Un dels apunts introduïts en relació a l’evolució econòmica ha estat l’augment del món de l’art, un refugi pels inversors amb una revaloració més o menys assegurada.

En referència a les xarxes s’ha obert un debat respecte a què passa després de que dues persones tinguin un contacte a través de les xarxes socials (el Day After), fet que pot interessar en general per entendre fins a quin punt arriben les xarxes en la vida de les persones i sobretot als creadors de les xarxes per conèixer més sobere els seus clients.

Manel, en referència a la busqueda activa de feina ha explicat la importància de reinventar-se i tenir bons hàbits (mostrar experiència; crear un eslògan personal...)

També es va parlar de la preparació del primer esdeveniment públic d’Speakers Corner Barcelona que es voldria realitzar a primers de febrer de 2009, cercant la presència d’alguna personalitat com Eduard Punset, Leo Bassi, Manuel Castells, Marc Vidal, Manuel Delgado, Francisco Javier Gonzalez Rovira...

0 comentarios: