jueves, 4 de septiembre de 2008

Reunió 4 – Cercant un lloc a la xarxa (2 de Setembre de 2008)

Assistents: Lila, Roger, Gina, Manel, Carmen, Gabriel, Nicolas, Jordi, Pilar

Aprofitant la presència de Jordi, pare de l’Associcació Conexus lligada a l’Speakers Corner BCN, es va parlar sobre el possible futur lloc de reunió del col·lectiu i també el tipus de presència futura a la xarxa (assessorats per Gina).

A part del referent a l’associació, Jordi va obrir un tema de debat respecte als pressupostos de l’Ajuntament i la dificultat de tenir un coneixement exhaustiu d’aquests. Es van comentar els sistemes de participació ciutadana que està posant en pràctica l’Ajuntament de Barcelona (debat ciutadà) i com aquests son més un sistema perquè l’ajuntament pugui dir que les seves decisions son concencuades amb els ciutadans que una intenció real (Nicolás).

El debat s’ha extès a tot tipus de models de participació com les associacions en xarxa, firmes de la població, taules electorals (responsabilitat de la població )... arribant fins al voluntariat social. S’han obert altres temes de debat com el del futur de les pensions (relacionat amb l’economia més publica o privada del govern) o també la lluita de poders protagonitzada pels mitjans de comunicació.

0 comentarios: